Mediáció

Jegyes tanácsadás

Már tervezik a házasságot, esetleg jön a gyerek is? Ezek nagyszerű események és rendkívül örömteli időszakot hoznak magukkal. Azonban ha szeretnék, hogy a kapcsolat kiálljon minden próbát, érdemes igénybe venni a jegyes tanácsadást. Itt nem az a cél, hogy kiderüljön, esetleg mégsem illenek egymáshoz, hanem inkább az, hogy felderítsük, melyek azok a területei a kapcsolatuknak, amelyek eddig nem kerültek felszínre, mi az, amiről a legmeghittebb beszélgetések ellenére sem esett szó kettejük között. Hogy ne egy időzített bombán várják a múló éveket, érdemes néhány órát szabaddá tenni e szolgáltatásra.

Párkapcsolati mediáció

Megjavításra váró, konfliktusokkal terhes kapcsolatok résztvevőit várjuk mediációs tanácsadás szolgáltatásunkra. Amennyiben szeretnék megőrizni a kapcsolatot, érdemesnek tartják a megjavításra, és valóban békés, sikerorientált konfliktuskezelési megoldást keresnek, a párkapcsolati mediáció az ideális választás.

Válási tanácsadás

Helyrehozhatatlanul megromlott a házassága, élettársi kapcsolata, és szeretné(k) ezt felbontani? Akár egyedül, akár párjával együtt vegye igénybe válási tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek keretében segítünk kidolgozni egy olyan válási stratégiát, mely a legkevesebb fájdalommal járó szétválást eredményezi. Akkor is érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást, ha a közös megegyezéssel történő válás nem lehetséges, vagy az egyik fél ettől elzárkózik.

Válási mediáció

Szeretnék a válást a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legkevesebb feszültséggel és közös megegyezéssel megejteni? A válási mediáció igénybevétele lehetővé teszi, hogy egyetlen bírósági tárgyalás elegendő legyen ahhoz, hogy felbontsák a házasságot. Nem kell mindent kettéfűrészelni, van módszer a győztes-győztes pozíció kialakítására is. 


A szolgáltatások igénybevételéhez időpont egyeztetés szükséges. 

Bővebb felvilágosítást a szolgáltatások időtartamáról és azok árairól telefonon és email-ben adunk.